Onderwijs

(c) 2017 Wascow/Cees van Diest

In de periode 2001 t/m 2017 heb ik veel gedaan als docent en manager van de vestiging van De Haagse Hogeschool in Zoetermeer. In eerste instantie gevestigd aan het Bredewater 24 en vanaf 2013 in de DIF (Dutch Innovation Factory) aan de Bleiswijkseweg.

(c) 2017 Wascow/Cees van Diest

De NOH-i is een samenwerkingsverband tussen de OU (Heerlen), de HAN (Arnhem), Fontys (Eindhoven) en HHS (Zoetermeer). In het begin was ook de NHL (Groningen) als 4e hogeschool betrokken bij de ontwikkelingen van de opleiding.

(c) 2017 Wascow/Cees van Diest

Alle projecten zijn eigenlijk hetzelfde. We hebben een probleem en een doel. Daartussen in allerlei activiteiten om te plannen, uit te voeren, op te leveren, etc. Tijd en geld zijn vaak de beperkende zaken. De projectbril wil een pragmatisch handvat zijn om projecten met succes te volbrengen!

cropped-Dia2.jpg

(c) 2017 Wascow/Cees van Diest

Een onderzoek lijkt een beetje op een project(zie projectbril). We hebben een vraag (probleem) en willen een antwoord op die vraag (doel). Daartussen in allerlei activiteiten om te plannen, uit te voeren, op te leveren, etc. Tijd en geld zijn vaak de beperkende zaken. De onderzoeksbril wil een pragmatisch handvat zijn om onderzoek met succes te volbrengen!