Corona is …

Corona is er al anderhalf jaar, maar blijft onzichtbaar. Corona’ is officieel het virus SARS severe acute respiratory syndrome -CoV coronavirus -2 en veroorzaakt de ziekte COVID-19. Corina is nu in zijn/haar delta variant. Corona is een hele vervelende ziekte en géén griepje. Corona is wereldwijd en al duizenden doden. Corona is afstand houden en niet knuffelen. Corona is foute Grapperhaus. Corona is mondneusmaker dragen en testen, testen, testen. Corona is thuiswerken en online lessen. Corona is lege stadions en geen evenementen. Corona is vaccinatie en quarantaine. Corona is miljarden steun van de overheid.  

Corona was lockdown en avondklok. Corona was volle Ic’s en overbelaste zorg.  Corona was niet sporten en géén Olympische Spelen in 2020. Corona was economische crisis en goedkope benzine. Corona was minder sociale contacten en ontslagen worden. Corona was niet winkelen en niet naar het restaurant en niet op vakantie.

Corona vraagt om thuis te blijven bij klachten. Corona vraagt om psychologische wendbaarheid. Corona vraagt om discipline (aan allen). Corona vraagt om 1,5 meter afstand, vaak handen te wassen, hoest en nies in uw elleboog en om thuis te werken, tenzij het niet anders kan.  

Corona is een blijvertje, dus geef elkaar de ruimte.  

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.